creixer junts 269 in

CRÉIXER JUNTS EN LES CURES

Aquest taller està ple. Envia'ns un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truca'ns al 93 805 44 22 Ext. 125 i 126

Adreçat a famílies amb infants de 0 a 3 anys.

Aquesta activitat inclou dos tallers

Créixer junts

Taller de parentalitat positiva i educació respectuosa.

Anar més enllà de reflexions teòriques i mirades educatives, amb la finalitat de portar-ho a un lloc més pràctic, com acompanyar a les criatures en situacions quotidianes del dia a dia.
Els eixos principals són: les relacions de qualitat en la família, l’autonomia que fa créixer i els límits com un acte de cura i estima.

El taller fa un acostament als conceptes, a través de diferents dinàmiques de reflexió, individuals i/o en petit grup. Amb espai per les aportacions de les famílies sobre les diferents situacions viscudes a casa.

Flors de Bach

Les essències florals ens ajuden a equilibrar les nostres emocions augmentant-ne la forma positiva: valentia, seguretat, amor propi, calma mental... Treballen l’emoció desequilibrada portant claredat i harmonia al moment actual.

La teràpia floral consisteix a treballar, a través de les fórmules florals, les emocions estancades i anar ordenant i equilibrant els nostres sistemes.
Per als infants és de gran ajuda per a regular les seves emocions en moments com l'adaptació a la llar/escola, la desafecció (desapego), pors, plors incontrolats, rebequeries, deslletament, etc. 

Participants: Mares i pares sense infants
Quan: Tots els DIJOUS del 10 d’octubre al 19 de desembre, ambdós inclosos.
Horari: 15:30 h.
Lloc: Espai d’infància El Cireret
Créixer junts. Taller impartit per Laura Santiago de l’Espai Lligams.
Flors de Bach. Taller impartit per Quiro Creixent.

Inscripcions: del 26 de setembre al 3 d’octubre de 2024 fins esgotar places. Places limitades.

PREU: Gratuït

 

pdf

Document d'inscripció i drets d’imatge (s’ha d’enviar electrònicament al Cireret o portar-lo el dia de l’activitat)

Per a més informació:

Centre “El Cireret” C/ Alfons XIII nº 3
De dilluns a divendres, de 9:30 a 13:00 h
Telèfon: 93 805 44 22 extensió 125 i 126
Mòbil: 621 230 964
Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.



IMPORTANT
!!

Aquest formulari no garanteix la inscripció, contactarem amb vosaltres per confirmar-vos la vostra plaça


 






logos tallers infancia

T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint el present formulari seran tractades per AJUNTAMENT DE VILANOVA DEL CAMI.

La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacte.

Legitimació: Consentiment de l'interessat

El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatòries podria tenir com a conseqüència el no poder atendre correctament la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades escrivint-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Pots consultar la informació addicional i detallada sobre la Política de privacitat a la secció Política de privacitat i condicions generals