ALERTA !!


L’activitat de l’espai xic s’iniciarà en la situació de nova normalitat sempre i que es pugui garantir les mesures de seguretat i protecció necessàries, per tant, la planificació de les activitats seguiran els protocols i normes de referència de les autoritats competents.

En cas necessari es faran les adaptacions que corresponguin.

És molt important la comunicació i la responsabilitat de tots plegats, famílies, persones usuàries i equip de treball.


 

Espai Xic - Torn 1
Els dimarts de les 10 a les 12 h.


Descripció:

Activitat gratuïta

l’Espai familiar “Espai xic “ és un servei socioeducatiu d’atenció a la infància i a la família, que respon a un model de centre integral de qualitat impulsat des de l’Àrea de Serveis Personals, Salut i Consum de l’ajuntament de Vilanova del Camí.

Amb aquest projecte es pretén crear un espai educatiu de trobada i d’intercanvi entre les famílies, els infants i els professionals. La intenció educativa que es planteja l’equip és la d’oferir a les famílies un espai on siguin possibles les relacions vehiculars que possibilitin a l’Infant un vincle fort, segur i estable amb les persones adultes que en tenen cura i el seu entorn immediat.

Aquesta activitat s’adreça a nens i nenes de 0 a 3 anys i les seves famílies durant el curs escolar. Del 13 d’abril al 17 de juny del 2021

Inscripcions obertes a partir del dia 7 d’abril fins a esgotar places

El servei s’ofereix els dimarts i dijous en diferents torns de les 10:00 h a les 12:00 h.

Les entrades i sortides tindran lloc per la porta grisa del pati.

Torns:

Degut a la situació excepcional, i per tal de garantir la normativa vigent sobre seguretat i higiene i poder donar cabuda al màxim de participants possible, els nens i les nenes poden ser inscrits només en un dels següents torns:

L’aforament serà de 4 infants amb 1 adult acompanyant per torn

• Torn 1: Dimarts de les 10 a les 12:00 h.
• Torn 2: Dijous de les 10 a les 12:00 h.

ESTÀS A LA PÀGINA PER FER LA INSCRIPCIÓ AL TORN 1 (Els dimarts de 10 a 12 h). FES CLIC AQUÍ PER ANAR AL TORN 2 (Els dijous de 10 a 12 h).

Documentació necessària:

Caldrà lliurar la documentació signada en un termini màxim de 7 dies per via electrònica a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o excepcionalment en un sobre tancat al centre el Cireret de les 09:00 h a les 13:00 h.

No es pot començar l’activitat d’espai xic sense les autoritzacions signades i entregades juntament amb tota la documentació:

• La butlleta d'inscripció
• La declaració responsable de salut degudament signada i acceptació de la nova normativa


 pdf
Descarrega't un PDF amb tota la documentació que has de presentar cumplimentada i signada


INFORMACIÓ IMPORTANT

Si es dóna un cas de contagi i/o indici de malaltia relacionada amb la Covid-19 tota la unitat de convivència restarà durant 14 dies en quarantena.

• L’ús de mascaretes a les entrades i sortides.
• Les places són limitades.
• El nombre de participants és de 4 infants amb una acompanyant cadascun per torn, per complir amb la normativa de distanciament.

 

Més informació:

De dilluns a divendres, de de 9:30 a 13:00 h
Telèfon: 938054422 extensió 125 i 126
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Aquest torn està ple. si estàs interessat/ada en participar en aquesta activitat posa’t en contacte amb la Ludoteca al 938054422 Ext. 125 i 126 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.